Pagina 1 van 1

het maken van een eigen sticker

Geplaatst: 16 jul 2006 12:27
door lars
nou vandaag gaan we leren hoe we een sticker moeten maken.
want anders moet je hem ergens kopen en ze zijn tegenwoordig best duur.
en het is niet zo moeilijk dus.....

De benodigd heden:
*plankje om nergens in te snijden
*een mesje voor het uitsnijden(operatiemes)
*stickervel
*het figuurtje
Afbeelding

STAP 1:
Zoek een plaatje die niet te moeilijk is om uit te snijden. Kopier het plaatje en plak hem op word. Maak hem op je eigen grote hoe jij hem wil. Nu heb ik een suppermann sticker gedaan.
Maar het kan ook met cijfers en ik heb hem ook als een vlam viewtopic.php?t=2614
Afbeelding

STAP 2:
nu heb je het plaatje op papier. snij of knip het plaatje uit en haal de losse stukjes in het plaatje er ook uit. je moet wel eerste kijke of hij wel stevig zit straks en niet te moeilijk is ervoor. dan krijg je dit als je dat hebt gedaan.
Afbeelding

STAP 3:
als je de stukjes eruit hebt gehaald blijft er nu de vorm over van de sticker om dat het nog geen sticker is maar papier gaan dat nu veranderen.
plak het plaatje nu vast het op stickervel en doe er 3 stukjes tape erover dat het niet wegschuift.
Afbeelding

STAP 4:
nu je het hebt vast geplakt doe je weer net zo als de vorige keer gewoon de stukjes lossnijden en der om heen de rand dus.
Afbeelding

STAP 5:
zo nu heb jd de sticker en papier op elkaar liggen los dus. haal het papier van het sticker vel af en je kunt zien dat je da sticker zo ook los uit het stickervel kunt halen.
Afbeelding

STAP 6:
nu ben je zo goed als klaar tenzij je de kleur niet hebt van het stickervel moet je hem gewoon even opspuiten omdat sticker niet zo goed gaat om op te spuiten moet je dat wat vaker doen.

STAP 7:
voor dat je de sticker op de tank of de koplampspoiler of zoiets plaatst moet je hem eerst even goed schoonmaken met bezine en daarna met een schone doek weer droog maken. daarna ga je zorgvuldig het sticker opplakken. zo heeft de brommer of scooter een betere look(vind ik tenminste)
groete lars
ps: tip kijk eens voor sticker op>>>http://www.stickerland.nl